donderdag 5 november 2015

Dreef

 Vanmiddag de laatste twee kaders in de verf gezet en de spots erin gemonteerd. Nu zijn het evenwichtigere dingen dan zoals ze uit de winkel kwamen en passen nòg beter. In het weekend montagespul vinden en dan is het de eerste klus, die definitief van de lijst kan.

 Direct doorgestoomd met het opschonen van de tuin, die omgespit wordt door een ingehuurde kracht. Een vrouw notabene, maar spitten kan ze bijna beter dan ik. Ze zou wat meer op al het te verwijderen wortelonkruid moeten letten, maar anderzijds is het al mooi dat de tuin helemaal omgewerkt gaat worden. Tenminste iets, waar we mee op schema liggen.

 Vervolgens de tweede kelder leeggeruimd door alles eruit te slopen wat er aan houtworm vervreten stellages in stond. Zal uiteindelijk een multifunctionele ruimte worden. Om alles 'onder dak' te krijgen zal proppen niet voorkomen kunnen worden. De inrichting zal goed moeten zijn voor het klussen, opslag van de wintervoorraad en als washok. Maar eerst uitgraven, muren herstellen en een vloer leggen, die niks met beton te maken heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten