woensdag 18 november 2015

Nurks

 Een groot deel van de dag onderweg geweest om het 81-jarige feestvarken een bijzondere dag te bezorgen. Niet mijn idee, maar uiteindelijk heb ik het wel mogelijk gemaakt en niet alleen door al die uren de auto te sturen.

 De dag begonnen met een taart in de beide delen van '81'. Geen flitsend uiterlijk, maar erg lekkere binnenkant. "La Multi Ani" of zoiets erop en de kaarsjes maar achterwege gelaten. Met koek kun je weinig verkeerd doen. Chocola, crême, vruchten en dat alles goed zoet. Heel even trekt een glimlach over het gezicht en met wat fantasie zou je iets verstaan kunnen hebben, dat als dank bedoeld zou kunnen zijn. In elk geval niet het standaard gemekker

 Vervolgens de middag met nog een extra oudje de bergen in gereden: Păltiniș. Een soort buitenplaats van Sibiu. Zo wordt het gepresenteerd, maar daar ligt het met zijn ongeveer 30 km naar mijn idee iets te ver voor weg. Wintersport gebied en, zoals te voorspellen was, op dit moment weinig of niks te doen, zelfs geen toeristische kitsch. We hebben er gegeten en zijn huiswaarts gekeerd.

 Inmiddels ben ik door twee mensen bedankt, maar geen woord wat in die richting uitgelegd kan worden door het 'lijdend voorwerp'. Ok, ze heeft wat last van wagenziekte gehad, maar toch. Je zou je dochter op z'n minst kunnen bedanken voor alles, wat ze voor je gedaan heeft om er een bijzondere dag van te maken. Maar nee, niks. Foei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten