zaterdag 14 november 2015

Dodelijk

 Meer dan 150 doden op een uitgaansvrijdag in Parijs. Niet echt de beste methode om sympathie te kweken in West-Europa voor zaken als de Islam en begrip voor 'IS' en aanverwanten noch een ondersteuning voor het toch al moeizame verlopen van de hele vluchtelingenstroom mn uit de Islamitische landen. Wat hebben die lui in hun hoofd bij dit soort acties? Die 72 maagden, die hen weer bijeen mogen puzzelen, als ze zichzelf hebben opgeblazen?

 Ok, het laat Europa ff schrikken, zet een land als Frankrijk op z'n kop, verzet Parijs in paniek en is voor de direct betrokken een afschuwelijk persoonlijk drama, maar verder? Het werkt enkel verhardend wat de politieke en nm strijdvaardige inzet betreft. Als je een vijand tot meer actie wilt stimuleren, is dit een aan te bevelen methode. Steltje sukkels. Geen wonder dat die in maagden geloven.

 Update: Begrijp inmiddels, dat dit soort gedrag als uitdaging moet worden gezien. Lijkt me tijd, dat die handschoen opgepakt wordt. Duitsers hebben (of hadden) daar een goed woord voor: Ausradieren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten