dinsdag 10 november 2015

Geprikt

 Godver-de-godver en niemand behalve jezelf bij de oren kunnen pakken. Hoe stom kun je zijn?? Het ding ligt d'r al dagen. Sterker nog, ik heb de plank er zelf neergelegd ter voorkoming van een ongewenste duik in de étappegewijs vollopende septictank. In al die tijd is me niet opgevallen, dat er nog een spijker in zat, totdat ... totdat ik er gisteren in trapte. In die spijker. Vol intrapte. Wat kan een mens vloeken. Wat een creativiteit! En direct zag ik, dat er nog een spijker in zat aan het andere uiteind. Alertheid op het verkeerde moment. Als eerste die spijkers verwijderd en volgens begonnen met schadebeperking.

 Spijkers zijn als kattenbeten. Scherpe indringers met direct weer dichtslaande gaatjes, waar de naar binnengebrachte rotzooi niet op eigen kracht weer naar buiten kan. Dat soort zaken gaat dus meestal ontsteken met alle ellende vandien. En deze spijker was een heel eind langer dan een kattetand. Verbaasd me, dat het ding er niet aan de bovenkant uitstak.

 De eerste paar uur doorgewerkt aan het ophangen van de keukenspots, maar aan het eind van de middag was het staan op ladders geen alternatief meer. En lopen nauwelijks makkelijker. Stom, stom, stom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten