vrijdag 13 juni 2014

Tsjakka!!

 Ok, weer een kop d'r vanaf. Nee, niet letterlijk, ik ben de ISIS niet. Vandaag een aardig eind van het onkruid geruimd. Qua percentage, 20%, valt het een beetje tegen, maar ik heb het lulligste stuk, de trappen gehad. De rest zal sneller gaan. Jammer, dat ik er morgen niet mee verder kan. Heus, maar niet serieus. Dat wordt over een week weer koppensnellen. Zonde van de energie, die het onthoofden vandaag gekost heeft.

 Wie weet valt het ook wel mee en heeft de aanzet langer durende naweeën dan een week. Zou fijn zijn. Opgeschoond ziet het minder natuurlijk maar wel een stuk netter uit, vooral presentabeler. En dat is toch de enige zin, die hier uit een bezigheid is te wringen. De hoofdmoot van mijn resterende zomerse bezigheden hier ter plekke zal een combi van spuiten en maaien zijn. Bijhouden wat gedaan is en indien tijd en energie in voldoende mate aanwezig zijn, verder met de overdaad aan extra mogelijkheden. Veel verder dan extra maaien zal het waarschijnlijk niet komen.

 Een ding mag na deze week wel duidelijk zijn. Een dagje freewheelen of intern dwars liggen kan ik net zo min gebruiken als slecht weer. D'r komt weer druk op de ketel .... en dat is goed ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten