vrijdag 27 juni 2014

Recap

 Nou, da's dan weer duidelijk. Wat kan ik hier slecht tegen. Mensen uit den treure vragen of de plannen kloppen, dat checken, nog eens vragen, steeds weer positief bevestigd worden en uiteindelijk blijkt van die bevestigingen weinig te kloppen. Ok, soit, omschakelen. Ja, schakelen, mijn grootste hobby. Maar dan komt het pus pas naar buiten. Het had nooit gekund, als men eerlijk was geweest!

 Sorry, eerlijk? Ja, eerlijk, dat is -indien gevraagd- informatie verstrekken, die overeenkomt met de werkelijkheid. Al eens van gehoord? Behalve obstinaat word ik hier ook erg melig van. De volksaard is me inmiddels bekend. Er bestaat geen noodzaak meer deze te bevestigen. Misschien is het een aardig idee om me van het tegendeel proberen te overtuigen. Voor de afwisseling eens niet alles op de laatst mogelijke momenten èn niet voor lief moeten nemen, waar je helemaal niet van houdt!! Gaat fietsen, GvandeD.

 Maar .... uiteindelijk soort van gelukt. Vijf uur, 5 (!!!!) uur WhatsApp communicatie om tot de conclusie te komen, dat het ondanks het opruimen van wat voorheen hordes waren nu ook 'sec' de boel simpelweg niet in de gewenste kaders is te wringen. Ik zit qua tellen inmiddels bijna bij de tienduizend en mijn schietgevallen schieten ernstig tekort. Zoals bedacht, van een vermoeden kon al geen sprake meer zijn, schuift alles een week op. Leuk is dat met die prijsvechters .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten