maandag 23 juni 2014

Modderen

 Bijgewerkt voor zover daar behoefte toe bestond. Ik heb nou het gevoel, dat de dag voor het grootste deel voorbij is en toch geeft de computer niet meer aan dan 11:19. Net borreltijd, geeneens tijd voor de lunch, laat staan de siësta of het vieruurtje.

 Een beetje ontregeld raakt je wel door al dat ge'heen-en-weer'. Ergens een houvast vinden. Boodschappen misschien? Altijd leuk en momenteel meer dan noodzakelijk, als ik mezelf niet compleet over wil leveren aan de inhoud van mijn diepvriezer. Ik kan dan nog rustig twee weken vooruit, schat ik zo in, maar die aanpak heeft niet mijn voorkeur.

 Òf doen we een pré-lunch siësta? In koken heb ik niet zo'n zin en in ontdooien al helemaal niet. Uit? Maandag buiten de deur is een deprimerend lunch-moment. Misschien eerst maar 'ns een glaasje in schenken? Het gedesoriënteerde moet tenslotte terug op de gebaande paden wil d'r iets zinnigs uit mijn handen komen. En niet alleen uit mijn handen, ook mijn grijze massa kan enige sturing gebruiken. De stuurloze, die sturing moet zien te geven aan zijn eigen stuurloosheid. Hallelujah, let the Lord praise me!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten