zaterdag 28 juni 2014

Gekleurd

 Pffff, gisteren zo ongeveer met de aannemer naar bed en vanochtend begon het gedoe alweer voor ik goed en wel bij mijn positieven was. Vermoeiend manneke. Moest het geblunder met de planning gecompenseerd worden door bemoeienis met de verfkeuze?? Wie weet. Al snap ik de logica niet.

 Nee, het klopt, het zijn niet allemaal hemelsbreed verschillende kleuren. En ja, dat is bewust gekozen en wil ik graag zo houden. Neeeeee, geen bijmenging van de een of andere X3-toestand voor het bewerkstellingen van een groter contrast. Neeeeeeee, ook niet als me met de hand op het hart bezworen wordt, dat de accentverschuiving ligt in de lijn van de gekozen kleuren.

 En of ik nu ff werk wil maken van de kleuren voor in de andere twee kamers, die volgende week af moeten zijn. Nee, nee en nog eens nee .... ik weet niet welke kleuren dat moeten gaan worden en kan zelf ook heus wel verven. Zet me een mes op de keel en het blijft "Nee"! Maar straks is het zo'n rotzooi en nattigheid. Kies toch gewoon. Neeeeeeeeeeeeeeee!!! Gaat fietsen. De andere kleuren komen als ik zover ben. D'r is meer dan genoeg ander werk, dat gedaan moet worden. Afgezien van alle losje eindjes links en rechts. Blijf op je eigen stoel zitten en blijf van de mijne af!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten