dinsdag 10 juni 2014

Stuurlui

 Als er iets veranderd is tegenwoordig, is dat de hoeveelheid stuurlui, die bij de eerste beste gelegenheid van de veilige wal commentaar leveren op de beslissingen van hen die aan het roer staan. Niks makkelijker dan kritiek hebben. En als d'r dan ook nog een medium à la Twitter is, kan iedereen het ook nog eens lekker makkelijk over ieder ander uitbraken. Kranten gedragen zich daarbij vergeleken als keurigste jongetje van de klas. Wat weer niet gezegd kan worden van al die blaat-Tv, waar iedereen vooral achteraf alles beter weet.

 Ok, ze hebben ook best wel een beetje geluk gehad, net zoals Puppelpop vorig jaar pech heeft gehad. Mensen willen altijd alles kunnen voorkomen en achteraf gezien had dat natuurlijk altijd gekund. Als je nou paniek in de tent had willen hebben, had je net voor achten, toen op het allerlaatste moment ingrijpen niet overbodig leek, met de evacuatie moeten beginnen. 67.000 mensen ....... hoelang duurt dat??? Langer dan het onweer, dat is een ding dat zeker is. Of moeten we alles maar bij voorbaat afblazen, als de mogelijkheid bestaat, dat eventueel zoiets als gisteren zou kunnen gebeuren?? Laten we dan met z'n allen in bed blijven liggen mààr wel met integraalhelm op, want dat plafond ......

 Ik denk, dat Smeets en zijn organisatie al het mensenmogelijke hebben gedaan, incl. zijn geruststelling vooraf. En gelukkig is niks ernstigs gebeurd, al zal er vast nog wel links en rechts iets of iemand opduiken wat beter had gekund of die vind dat hij/zij niet goed is behandeld. Complimenten voor de organisatie èn het publiek ...... en laat de rest gevoeglijk z'n kop houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten