donderdag 12 juni 2014

Geknapt

 Waar ging het mis? Bij het archiveren van de WhatsApp foto's per 5 stuks? Bij het wachten op de dierenarts gisterochtend? Bij het wachten op de reparatie van de iPhone? Bij de "aanval" à la maandagochtend in Limoges? Bij het dreigend aanrollen van het onweer gisteravond? Een eenduidig reden is moeilijk aan te wijzen, maar het resultaat is duidelijk ..... geen stukje gisteren. En zo'n onderbreking hakt er dieper in, dan je op het eerst oog zou denken. Het is geen kink in de kabel maar geen gladde tweedeling. Wat tot gisteren als vanzelf liep moet vandaag bevochten worden en dat met dank aan de dag van gisteren.

 Raar mechanisme is dat. Ik heb er al vaker met verwondering naar gekeken. Kan niet verklaren waarom wat net nog routine leek, nu meer weg heeft van revalidatie. Het verschil tussen doorgaan en opstarten, opnieuw starten. Een soort onwillige diesel. Je kunt 'm beter laten lopen dan afzetten en starten.

 Zien dat we vandaag de draadjes aaneen geknoopt krijgen. Meer tijd dan me lief is. Gisteren is zo'n bak water naar beneden gekomen, alles is te nat om ook maar iets te doen. Behalve zwemmen dan, maar daar heb ik nu niet zo'n zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten