zaterdag 7 juni 2014

Katrien_2

 Gaat het beter? Qua kennelkuch, ja. De rest blijft gissen. Zonder concrete aanwijzingen blijft het ontbreken van een gemeenschappelijke taal een onoverkomelijk obstakel. Alles heeft wel iets. Iets kan alles betekenen.

 Epilepsie? Onwaarschijnlijker dan eerst bedacht, maar tekenen ervan zijn aanwezig of soms zie je iets of is iets gezien door een ander, wat in de richting zou kunnen wijzen.

 Lekkende hartklep? De ruis is al eerder en vaker waargenomen, maar niks wees op problemen. Zijn die er nu wel? Eigenlijk niet, maar al zoekende ga je zien, waar je naar zoekt.

 Eén ding staat als een paal boven water. De dame gedraagt zich anders dan normaal en dat inmiddels al een maand of twee. De weigering om mee te gaan op de ochtend- en avondwandeling. Minder enthousiast in z'n algemeenheid, al is dat een discutabele waarneming. Verder weinig concreets. Tot ze vanochtend bereid bleek om mee te lopen en achteraf niet alleen geen varkensoor als beloning wilde, maar ook bijna een uur weigerde om te gaan zitten en liggen. Raar voor haar, die de hele tijd wil eten en altijd en overal direct neerploft. Toch maar iets met de klep(pen)? Of gaan we voor de tumor in het hoofd? Zou het Katrien iets interesseren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten