dinsdag 10 juni 2014

Cassé

 Ai, .... iPhone naar de klote. Tenminste de glasplaat. De val van vanochtend was te veel. Het ding is al vaker op de grond geduveld. Steeds hield ik mijn hart vast, maar bleek niks gebeurd. Dat hoefde vanochtend niet, want met de voorkant naar boven was het gebarsten resultaat direct zichtbaar. Het was ook meer lanceren dan vallen deze keer.

 Het vreemde was, dat ik niet eens schrok. Het was meer iets van "Eindelijk" of "Het moest d'r ook 'ns van komen.". Een soort berustende verdwazing zoals je volgens mij ook naar je vinger kijkt, als je 'm er net onbedoeld met een flitsende haal vanaf gezaagd hebt. Het idee geeft me nu de kriebels. Als het je overkomt, werkt dat compleet anders.

 Extra klusje dus. Daar zat ik nou net op te wachten. Internet op. iContent in Limoges gebeld, maar die vervangen alleen complete telefoon. Weer zo'n arrogant trekje van Apple. Ff verder kijken gaf andere mogelijkheden, zowel om op te sturen als ter plekke langs te gaan. Inmiddels een glasplaat gereserveerd voor morgenochtend. Wordt een drukke avond vanavond. Back-up maken. Niet op z'n Apple's maar gewoon via selecteren en opslaan, maar toch ...... zo'n kleine 2500 foto's, waarvan 90% toegestuurd via WhatsApp ..... Handig is anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten