vrijdag 27 juni 2014

Oververhitting

 Met de aannemer zitten te kloten over WhatsApp en dan het zoveelste mailtje ontvangen van BolpuntCom dat helaas, helaas, helaaaaaaaaaaaas ondanks het reeds genomen uitstel een onderdeel van de bestelling nog steeds niet leverbaar is. Hoeveelste mailtje is dit? Ik ben ff de tel kwijt. Wat ik zeker weet, is, dat ik tot op heden nog niks anders heb mogen ontvangen dan mailtjes.

 Nu nog iemand langskomen, die me meent te moeten opbeuren met een stomme mop of zoiets en ik blaas werkelijk de hele aardkloot het heelal in ..... ik bedoel, de melkweg uit. Wat een klote zooi kan het toch zijn. Is het gelukkig vaak niet. Laat ik dat laatste zinnetje vandaag tot mantra, of hoe heet dat ook weer, bombarderen. Wie weet helpt het. Het moet in elk geval stevig afstompen, als je jezelf maar vaak genoeg voorhoudt, dat het qua klotezooi normaal gesproken wel meevalt.

 Helaas geen hout dat gehakt moet worden. Ook geen bokszak aan het plafond hangen. Kunnen er niet zo uit het niets een paar Jehova-getuigen langskomen, die me een blijde boodschappen komen brengen? Ergens in de zomer willen ze nog weleens langs wapperen. Doe maar niet ook. Ik krijg zelf direct al meelij met die arme sloebers. Doe maar gewoon iets anders. Iets leuks. Iets lekkers ..... Wat was dat ook al weer?

2 opmerkingen:

  1. Een tijdje niet gelezen, maar ik zie dat je nog steeds je oude vrolijke zelf bent :-P Ik ga van het weekend maar eens de rest gezellig lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ja, nog altijd het zonnetje in huis.

    BeantwoordenVerwijderen