zaterdag 7 juni 2014

Overspannen

 Die derde voortvarende dag was verkeerd gedacht. Dat regelt zich dan vanzelf. Lijf gooit zich dwars, geest verleent volledige medewerking daaraan. Opgeblazen, afgekapte adem, moe, duffe kop en met een volledig gebrek aan interesse de laatste meters achter de maaier gelopen. Target vandaag niet gehaald. Ik kan d'r mee leven. Morgen weer een dag. In de tussentijd oppeppen en afstand nemen, beetje koken en ook de afwas kan nooit kwaad.

 Vanavond de wolk legen. Gelukkig heb ik d'r maar een. Ik hou d'r niet van, maar het kan soms erg handig zijn, zoals ik al eens uitgelegd heb bij het maken van mijn aantekeningen. Hoe makkelijk ik qua administratie binnen mijn vier wanden ben, buiten mijn deur geen geslinger van gegevens. Maar ik loop danig achter. Een maand of drie hangt ergens te hangen. Dat wordt weer achtbaan zeilen, ongetwijfeld. Ik ben ze alweer vergeten, maar de up en zeker ook de downs zijn er geweest in die in aantekeningen gevangen 12 weken.

 Met al die opgetekende inzichten, hernieuwde inzichten maar ongetwijfeld ook nieuwe en alweer vergeten inzichten kan het morgen niet anders dan een prachtige en actieve dag worden. Afkloppen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten