maandag 5 mei 2014

WAWO

 Mooie ochtend, goeie nacht. Nou de dag niet verklungelen. Gisteren mocht het deels, het was tenslotte zondag. Vandaag geen uitvluchten. Ja, zat natuurlijk, maar we gaan daar niks mee doen. De kop moet er ook buiten vanaf. Het gras lacht me uit. Een koppie kleiner zal ze leren.

 Rustig aan beginnen. Denken vrijaf geven en het doen aanmoedigen. Ergens zou ik een stimulans, een extraatje uit de hoed moeten zien te toveren. Dat duwtje in de rug, waarmee ik de omstandigheden het nakijken geef. Zo vroeg in de ochtend schrijft het misschien wel aardig maar, die flitsende ideeën liggen dan nog op een oor.

 Gewoon maar de standaard riedel; honden, pannen, beddegoed en papierzooi. Het in beweging komen gaat me lukken, de machinerie draaiende houden is een andere zaak. Maar daar zijn al vele slechtere momenten geweest. Eigenlijk heb ik er wel vertrouwen in vandaag. De vonken zullen er niet vanaf vliegen. Is lang geleden, dat ik soms die behoefte kon voelen. Doorgaan, bezig blijven is voldoende. Van het een komt het ander en voor je het weet, sta je versteld van jezelf...... Grapje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten