maandag 12 mei 2014

Ontwaken

 Geld, belastingen, opruimen en inpakken. Meer zit er in dit korte weekje niet in. Had de accenten graag anders gelegd, maar de duvel speelt het spel hard. Vandaag regen, morgen regen, woensdag bewolkt, donderdag zon, vrijdag zon, zaterdag zon. Zondag vast ook nog en maandag regen. Wedje maken?? Dan hoop ik, dat ik verlies.

 Het heeft niet zoveel zin erover te zeuren. Geen invloed op, dus laat maar lopen en probeer waar mogelijk de ergste narigheden te ontlopen. Een beetje zoals met een vrouw bij het winkelen of een aannemer, als je hem al drie keer hebt gevraagd of het niet mooier, slimmer en vooral anders kan. Ach, maandag, voorjaar en in het voorportaal van een nieuw leven. Waarschijnlijk is het een beetje teveel belofte bij elkaar om de geloofwaardig te behouden.

 Deze week gaat wel lukken en laten we hopen, dat het voorjaar na het weekend niet weer in haar winterslaap terugkeert, dan zal de rest er ook wel van komen. Al blijf ik me erover verbazen, dat ik me wel bezig kan houden met stoom op de ketel houden van de verbouwing, maar er hier ter plekke geen millimeter beweging is te krijgen in de daaruit voortvloeiende consequenties. Denkvoer voor de komende dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten