woensdag 21 mei 2014

Verdwalen

 Onwennige dag vandaag. Schommel van iets naar niets en terug naar anders. Katrien is slikken. Het weer is balen. Het verregende gras is zonde. Een nieuw aangelopen (jonge) kater een belofte? Mijn verwelkte energie voorspelbaar. Aangekomen op bestemming onbekend. Oriëntatie verloren. Doelen zoek. Wil je een keer "Terug naar Af", wordt je de mogelijkheid niet geboden.

 Is het met de nacht begonnen? Een lange nacht met een diepe, zware slaap, rijkelijk gevuld met aan de realiteit grenzende dromen. Vrouwen, bouwen, vliegen .... de bekende thema's. Het doelgericht overhoop schieten van medemensen was nieuw. Moe wakker. Gesloopt in de benen. Onverstoorbaar met de dag begonnen en net zo onoverkomelijk vastgelopen. Ergens zijn door iets de pionnen verschoven en men is vergeten mij daarvan op de hoogte te stellen.

 Het is niet, dat ik tegen muren knal, waar ik deuren veronderstel, maar lekker soepel schuiven op de bekende weg, is anders. Ik denk, ik trek een Duvel open en drapeer me in de berm. De dag mag voorbij trekken. Ik zet een van de nieuwe Reggea-cd's op. Lijkt me passende muziek. Het is, dat ik niet blow, maar voor de rest ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten