zondag 27 maart 2016

Zwoegend

 Een verstopte kop heeft weinig stimulerends. Ja, qua klagen en zieligheid schiet het op, maar dat is ook het enige. O ja, en snotteren. Maar laten dat nou dingen zijn, waar ik niet warm voor loop. Ok, een beetje klagen op z'n tijd, kan best lekker zijn, maar met mate.

 Lekker drankje, trouwens. Een paar van die medicinaal bedoelde bakken en ik ga lallend de middag door. Zien of mijn lijf de ellende eruit zweten wil.

 Ondertussen zowaar nog in staat geweest om zinvolle zaken te regelen. De lijstjes krijgen iets eindigs. Met een beetje medewerking zou het moeten lukken om aan het eind van komende week 'lijstvrij' te zijn. Moet ik niet vanalles nieuws gaan bedenken en die zaken zijn er natuurlijk meer dan genoeg, maar vnl voor en door mezelf. En dat is toch wat anders, dan je voor instanties in de meest wonderlijke bochten te moeten wringen.

 Met wat geluk is eind volgende week ook de slaapkamervloer klaar en kan het bed geleverd worden. Het bed, waar ik, inmiddels dampend van het zweet, in zou willen duiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten