woensdag 23 maart 2016

Explosief

 Moeilijk om je niet kwaad te maken op dagen als deze. De teller van de dodelijke slachtoffers in België tikt droef door en (bijna) overal wordt op de hoogste tonen de grootste nonsens verkocht. IS eist op wat ze beloofd en voorspeld hebben. En verantwoordelijk Europa vindt maar geen de aansluiting bij de realiteit.

 Wanneer dringt werkelijkheidszin door in linkse softies en bureaucratisch kortzichtigen? Als ze in een oranje overal, zwaar verdoofd, geknield wachten totdat een IS-beul hun met een bot voorwerp de kop van de romp probeert te scheiden? Ik vrees, dat ze ook dan te verblind zijn om de werkelijkheid onder ogen te zien, als ze die dan nog hebben.

 Ik ga hier geen anti-Islam kreten poneren. Maar als Hilter van begin af aan zulk degenererende nonsens richting het Westerse denk- en cultuurgoed uitgekraamd had, was hij nooit zover gekomen, als het 'm de vorige eeuw gelukt is. Er worden heden ten dagen van Moslims zaken getolereerd, die in de recente geschiedenis enkel op zware veroordelingen kunnen rekenen.

 Ik sta te ver van het conflict af om een duidelijke positie te kunnen innemen, maar misschien wordt het tijd om wèl die groep aan te spreken. Het zijn rotte appels uit hun mand, laten zij het schoonmaakwerk aub zelf verrichten ipv steeds weer de verantwoordelijkheid daarvoor weg te vergoelijken. Gewoon heel simpel: iedereen straf òf neem afstand van het rapalje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten