donderdag 10 maart 2016

Vuurwerking

 Het zou een mooi moment zijn om een punt achter deze blog te zetten of beter  gezegd te accepteren, dat de omstandigheden die punt reeds hebben gezet. Ik heb het ff gehad en dat helemaal. Drie dagen lopen, rennen, sturen, duwen, trekken, onzin aanhoren, beslissen, meer nog en dat in repeterende rondjes. De neiging om mijn bazooka uit het vet te halen, is maar moeilijk te onderdrukken. Het laatste restje relativerende rationaliteit houdt de totale destructie voorlopig achter slot en grendel. Al is het met pijn en moeite.

 Badkamer nadert z'n voltooiing afgezien van een paar rare missers. Er ontbreken een paar onderdelen en een cruciaal deel weigert te functioneren. Ok. Helaas. Dat wordt achter de leverancier aan lopen en op de garantie hameren.

 Na mnden van duwen, trekken, navragen, langslopen en meer van die handelingen, die in feite overbodig zouden moeten zijn, staat vandaag ineens één dag eerder dan afgesproken de CV-installateur voor de deur. Waar hij zijn zooi kwijt kan..... Leuk, als je er niet bent. Eikels. En direct -aan de telefoon- begint het gelul over wijzigingen, waar we het nooit over gehad hebben. Dit gaat morgen een enerverende aanloop naar het weekeinde worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten