maandag 21 maart 2016

Slap

 Dingen gedaan die gedaan moesten worden en de enige 'voldoening, die het oplevert, is de gedachte "So what?" of in goed Nederlands "Èn?". Ik ben er dus nog niet, niet waar ik zou willen zijn of niet met het gevoel waarmee ik er zou willen zijn.

 Niet alles hoeft en toch wil ik bijkbaar meer, dan ik er voor over heb. Het wringt niet voor niets. Ergens moet die rare kronkel vandaan komen. Maar soit, we hebben vandaag de lijst aardig ingekort en gaan nog verder met afstrepen.

 Het leukste was het vakantieverblijf zoeken voor de eerste week. Het is niet de plek voor een 'all-in' arrangement en dan toch zien, dan je bij half pension gedwongen bent om je eten zelf van een buffet te scheppen. Nou, nee dank je! En dat voor 50 euro de man cq vrouw. Ik doe over het algemeen niet lullig over geld (als het er is!). Als je iets doet, doe je het goed! Maar zo werkt dat dus niet bij anderen. Het blijft me verbazen, dat mensen wel meerdere honderd euro's willen besteden aan een overnachting en dan gaan lepelen uit een soort gaarkeuken-met-uitgelezenere-presentatie.

 Zoiets als bij de laatste overnachtig van de Kroatië-vakantie? Eén nacht, dus niet moeilijk doen. Kamerprijzen vanaf (!) 300 euro en dan een dinnerbuffet zien en vervolgens een ontbijtversie krijgen die veel weg hadden van varkens voeren. Aan keuze geen gebrek, presentatie al minder, maar het publiek abominable. Geen half-pension, dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten