dinsdag 15 maart 2016

Processie

 De werkzaamheden vorderen gestaag en net als met het afhandelen van de losse eindjes komt er eerder meer werk bij dan afgerond wordt. Afvoer van keuken naar septic tank blijkt geplet. Kan alleen maar gebeurd zijn toen zo nodig met te zware machinerie de tuin ontdaan werd van bouwafval. Wat kun je daar van maken? Beter dat we het nu, bij het verleggen van de gasleiding zien, dan in een jaar of zo als de binnenplaats geheel klaar en ingericht zal zijn (hopelijk!). Het is er niet minder vervelend om. Weer zo'n klungelig resultaat van specialisten, die zich er te makkelijk vanaf maken. Hup, weg in de grond en de rest is hun pakkie an niet meer.

 Geen zin om ergens de zwarte piet neer te leggen. Dit is een combinatie van verkeerde keuzes bij een klus, waar iedereen met zijn of haar neus bovenop heeft gestaan en achteraf het hoogste woord probeert te voeren, waar op het moment, dat er toe deed, werd gezwegen. De zooi moet eruit en beter spul op een betere manier terug.

 Ondertussen wordt het parket voor de slaapkamer geleverd. Prachtig. Ff die opsteker, die ik nu goed kan gebruiken. De plek krijgt ineens iets levendigs. Het moet nog gelegd, maar het resultaat is in onderdelen zicht- en tastbaar. Het eigen bed lonkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten