woensdag 2 maart 2016

Trekkracht

 Ja, we zijn nog niet uitgezeurd, maar hebben de dag ook niet verklooid. Ik heb met bewondering en stijgende verbazing gekeken naar een installateur, die een halve dag kwijt was aan het ophangen van een toiletpot. Ondertussen heb ik de electra-aansluitingen voor de badkamer gerealiseerd.

 Ok, geen standaard pleepot, maar eentje met een uitgekiend, zeg gerust ingenieus ophangsysteem. Net geen click-het-zit systeem, maar zeker geen halve dag benodigende toestand. Tenzij je het niet kent en het moeite kost om van de standaardpotten over te stappen naar een systeem, waarover is nagedacht. De volharding en het uiteindelijk snappen van de bedoeling, is dan bijna toch nog een applausje waard. Nu hoop ik, dat het deksel morgen het niet noodzakelijk maakt om de pot weer van de muur te halen, waar ie met erg veel moeite net goed en wel terecht is gekomen.

 De elektrische verbindingen gaven minder problemen. Het is altijd weer ff nadenken hoe wat op welke manier ook weer zou moeten, maar daarna is het niet meer dan knippen en clicken. Had, kortom, stukken slechter gekund die dag van vandaag. Morgen graag verder zo. En meer mag ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten