zaterdag 19 maart 2016

Pijnlijk

 Al weer weken opzoek naar ontbrekende onderdelen van een bestelling voor (o.a.) stopcontacten, die vreemd genoeg in de samenstellende onderdelen werd geleverd ipv de gewenste gehelen. Een bestelling die dank Murphy meer dan een half jaar heen en weer zenden in beslag heeft genomen. Maar waar ik pas achteraf van zag, dat bij de eerste levering meer ontbrak dan gedacht.

 Legrand, toch niet de minste onder de electra-onderdelenfabricanten, ligt hier overal in de schappen. Niet met het hele assortiment, maar dat is zelfs in de bouwmarkten in Limoges, hun bakermat, niet het geval. Heeft ook een officiële vestiging in Roemenië, maar bestellen "Ho,maar!" Terug naar de oorspronkelijke winkel leek me niet zo'n best idee, maar leek haast de enige mogelijkheid.

 Gelukkig via het internet een installatie-onderdelenwinkel gevonden, die behalve de onderdelen in z'n aanbod, ook in Sibiu een vestiging bleek te hebben. Ga je daar naar toe. Legt het gewenste uit. Zegt dat je het op hun website hebt gezien .... kunnen ze het niet vinden en proberen me iets aan te praten, wat ik niet wil. Een beetje de V&D-methode.

 Terug in de auto de tablet gepakt, ff gezocht en daar waren de gewenste onderdelen weer. Retour naar de winkelbalie. Helaas of gelukkig niet het dommige duo maar een ander persoon en wat blijkt? Bijna de helft van de gewenste artikelen hebben ze gewoon in het rek liggen. Misschien tijd voor een paar functioneringsgesprekken??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten