zaterdag 5 maart 2016

%

  Vergeleken met al het geld dat vandaag weer vanwege het huis de deur uit is gevlogen, kan het deukje van een avondje Jospeh K. er makkelijk bij. Dus na een aangename dag, helaas vuiler dan me lief is, in de auto gestapt richting een sfeervolle ambiance, prettige bediening, goede drank en uitstekend eten. En nog live muziek ook.

 De zalmtartaar, Franse uiensoep, kalkoenrollade met asperges in rauwe ham en de gegrilde ribeye met ambachtelijke frites, opgesplitst over 2 personen, mochten er zijn. Blijft een beetje jammer, dat ze moeite hebben met het rood laten van rundvlees. "Graag roder dan medium" leverde een soort rosé op, waarbij enige inspanning van de fantasie geen overbodige luxe was. Gelukkig goed vlees, maar toch zonde.

 Na het hoofdgerecht liefst nog kaas gehad, maar dan wel met iets van port en bij de koffie dan chocola idvv bonbons of taart met iets sterkers, liefst grappa. Helaas, helaas. Geen chauffeur die buiten met z'n telefoon zit te spelen in afwachting van de terugrit. Aan het zero-tolerance beleid qua alcohol laat ik me weinig gelegen liggen en ik niet alleen. Maar ik laat het niet zover komen, dat ik de auto nodig heb, omdat ik niet meer kan lopen. Het zijn iets van 35 km over onverlichte, bochtige wegen met overstekend wild, loslopende honden en onverlichte paard-en-wagens. Jammer, want het benepene doet afbreuk aan de mooie avond. Volgende keer misschien toch die een overnachting boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten