zaterdag 19 maart 2016

Broodnodig

 Het lijstje voor deze week is niet weggewerkt, maar voor de afwisseling is het deze week wel gekrompen. Een aantal zaken kan morgen nog, want kan via de e-mail. Belangrijkste punt van aandacht is het overnachten in de eerste week van de uitgestelde wittebroodsweken. Een wat, qua idee tenminste, mobielere week dan de tweede, die al onder de pannen is.

 Het zijn nog iets van vier weken te gaan. Misschien niet verkeerd om behalve de hotelreserveringen ook eens te kijken naar de manier, waarop met al die e-tickets omgegaan moet worden. Het internet is niet de reiswinkel, waar je met een berg papieren naar buiten stapt. Niet dat dat zoveel meer garantie biedt, maar het is tastbaarder en als het misgaat, kun je tegen een ander aan trappen ipv jezelf bij de oren pakken.

 Ik merk, dat ik me aan de hele verbouwings- en inrichtingsperikelen moet ontworstelen om een beetje de smaak te pakken te krijgen van wat komen gaat. Ik zal het niet hebben over het feit, dat alles lang en breed gedacht was 'Af' te zijn, als we richting de wateren rondom de evenaar zouden vertrekken, maar hoe het ook zij, ik moet daar iets mee, terwijl tegelijkertijd de vakantie niet in het water moet vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten