vrijdag 18 maart 2016

Benoeming

 Is mijn blog een dagboek? Soort van misschien. Als het criterium is, dat je dagelijks schrijft over je doen en laten. Dan is het "Ja". Zijn het zieleroerselen en andere intimiteiten, die het verschil maken. dan is het "Nee".

 Wat deel ik nou in het blog? Geen liefdesleven, nauwelijks privé, weinig persoonlijks. Er wordt behoorlijk afstand gehouden. Er wordt meer van buitenaf tegen het leven aangekeken, dan van binnenuit verslag over gedaan.  Al is er maar één iemand, die dat kan weten en dat ben ik. Misschien wek ik een andere indruk.

 Een hoop wordt af en toe benoemd of aangestipt, maar weinig komt aldoor in alle facetten aanbod. Wat weet je van mij als persoon, als je het blog bijhoudt en mij verder niet kent? Dat mijn leven een zooitje is geweest, het verlaten van Frankrijk de nodige voeten in de aarde heeft gehad, het installeren in Roemenië ook niet naar wens verloopt, ik regelmatig naar rust verlang, straks met een hoop dingen van het moment niet meer bezig hoop te zijn en dan mijn tijd en energie aan meer gewenste bezigheden kan besteden.

 Wat zou je het thema kunnen noemen? De verstoring en opnieuw realiseren van een lijn in mijn leven? Zoiets. Betekent dus ook, dat dit blog eindig is, tenzij mijn leven weer uit balance raakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten