zondag 6 maart 2016

Herinvullen

 De honden reageren niet. Liggen uitgeteld op hun dekens. Ze zijn lekker buiten bezig geweest en vanochtend hebben we uitgebreid gelopen. Zal ze toch moeten voeren en daarna zou een avond van niets een aangenaam vervolg zijn. Een avond waarop ik me zou kunnen verliezen in iets op Tv. Het idee is al een jaar of tig niet voorgekomen, maar blijkbaar niet volledig verdwenen.

 Iets à la de Matrix of iets anders wat compleet buiten de werkelijkheid staat, maar niet geheel onwaarschijnlijk is. Ik heb op dat vlak wel het een en ander in te halen. Ice Age ga ik me zeker een keer aanschaffen. Zelfs een klassieker als Junglebook ken ik alleen van verhalen. En dan heb ik het alleen over SF en animaties. Mijn leven heeft op meer dan de voor de hand liggende zaken een pas op de plaats gemaakt in mijn 'Franse periode' en de aanloop er naar toe in Utrecht.

 In die vijftien jaar heb ik een bioscoop wel geteld eenmaal van binnen gezien, ben nooit ergens binnen geweest voor muziek-gerelateerd vertier en heb de culinaire uitjes pas weer inhoud weten te geven, toen ik ongewild teruggeworpen was op mezelf.

 Het zijn dingen, die je niet kunt inhalen, maar het lijkt me leuk om te ontdekken, wat op een moment als dit in mijn leven om me heen speelt en mogelijk is..... Een verlangen naar smaak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten