maandag 31 augustus 2015

Misplaatst

 Na de ochtendsessie in 13 het grootste deel van de dag in 24 ..... voelt niet goed naar de honden toe en bovendien nog maar voor een klein deel gedaan van wat op het programma stond. Administratie is een tijdslopende bezigheid, zeker als het onderbroken wordt door tomatensap maken. Wat, ondanks de nieuwe machine, bijna de hele middag in beslag nam. Zit veel sap in de gemiddelde tomaat!

 Handmatig ging dan het 'droge' resultaat nog een keer door de wringer, want anders kun je dat ding niet noemen. De elektrisch versie had daar echter niet zo veel zin. En laten we wel wezen, om nou een halve liter extra te winnen op een hoeveelheid van 20-25 liter ..... is de energie niet waard. Toch? Zo wordt hier dus niet gedacht! Zeker niet door de generatie die mijn ouders had kunnen zijn.

 Bezig met het vullen van de flessen kwam nummero twee voor de badkamer aanzetten. Een serieuzere klant dan de tegelzetter, maar dit gaat het dus niet worden. Ik heb geen zin om het werk van drie personen te moeten coördineren in de hoop, dat het resultaat een beetje uitkomt in de door mij gewenste richting. Op 8 vierkante meter 3 specialisten achter elkaar loslaten is vragen om problemen. Laat nou 'problemen' iets zijn waar ik niet op zit te wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten