zaterdag 29 augustus 2015

Supermarktblues

 Snel nog ff stadwaarts, naar een echte superdesupermarkt, maar vooral toch achter het onduidelijke verhaal rond de stopcontacten aan. Bleek het voorspelbare misverstand. Wat via telefoon en email niet lukte was ter plekke in een paar seconden duidelijk. Zelfs met mijn door handen en voeten begeleide uitleg.

 In de supermarkt zoals 'altijd' begonnen met wat noodzakelijkheden en gaande de schappen een meer en meer met weinig noodzakelijk spul vollopende winkelwagen. Na het bier en de wijn gaat het retour langs de kop van de schappen richting de kassa's en dan gaan de remmen los ..... zou ik er niet bij zijn geweest. Het zijn dan ook schappen met bijzondere produkten of alledaagse produkten in een bijzondere vorm. Zal vast wel over nagedacht zijn.

 De overmaat weten te beperken. Bij de kassa weer een keer dat het fruit blijkbaar met een verkeerd label is geprijst. "Gele Meloen" lijkt me niet voor discussie vatbaar, maar daar dacht de kassa anders over. Hoe ze dat doen, weet ik niet. Camera's ter controle? Vorige keer iets met peren, waar ze de verkeerde toetscode bij hadden gezet, dus al alerter dan anders het geval zou zijn geweest. En nu waren er blijkbaar meerdere codes voor de gele meloenen. Hoe ik dat moet weten, als er meerdere soorten door elkaar in een kist liggen, had ik graag uitgelegd gekregen, maar heb ik maar laten zitten. De meloen mocht de cassière houden, ik had dorst en wilde honden voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten