zondag 23 augustus 2015

Keukenklus

 De keuken ingedoken. Niet de mijne. Soms moet het gewoon maar. Om nou iedere keer weer een restaurant op te zoeken ..... zo gevarieerd zijn de menukaarten hier nou ook weer niet. Bovendien ligt er vlees in de koelkast en is de moestuin op de top van zijn produktie. Kip, uien, tomaten en boterbonen. Watermeloen toe.

 Niks bijzonders, maar je schijnt er niet op te kunnen komen. Iedere keer weer niet-scherpe pepers, komkommers en tomaten gaat echt vervelen. Maakt niet uit of je de begeleiding weet af te wisselen tussen kaas en salami-soorten.

 Het verbaast me iedere keer weer als ik mensen tref, die weinig van koken weten te bakken, maar wel uitgesproken voorkeuren hebben, als ze een restaurant binnen stappen. Voor mij is het vanzelfsprekend, dat je iets bijzonders van je dagelijks hap probeert te maken. Ok, ook een blik bonnen opentrekken moet kunnen of een pizza halen, maar dat zijn toch de uitzonderingen die de regel bevestigen. Ja, tijd dat ik de keukenfunctie overhevel. Die nieuwe kookplek is tenslotte volledig functioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten