zondag 16 augustus 2015

Stijf

 Een mooie stijf rechtop staande middelvinger en niemand waarvoor ie bedoeld is. Dat is shit. Niet voor de persoon, die het bespaard blijft, maar voor mij met mijn stijve opgeblazen middelvinger, die bovendien jeukt als de pest. Alles dankzij een van zich af stekende wesp, die ik niet in de gaten had toen ik een peer wilde oprapen. Stom, stom en vooral "Au" en een heel riedel erop volgende vloeken.

 Dat is inmiddels bijna twee dagen geleden en mijn vinger heeft nog steeds iets weg van een opgeblazen knakworstballon. Behalve de stijfheid is ook de mengeling van een brandende pijn en irriterende jeuk erg vervelend. Jeuk, die zich niet beperkt tot de middelvinger, maar me ook via de ring- en wijsvinger lastig valt. Verder houdt mijn vinger momenteel absoluut niet van water.

 Rare dingen. Ik ben toch echt wel eerder door een wesp te pakken genomen, maar dit soort naweeën staan me niet bij. Het beestje moet goed gestoken hebben, veel gif naar binnen gespoten hebben en/of een bijzondere plek getroffen hebben. Misschien een zenuw of zoiets. Benieuw hoelang ik mijn hand nog in mijn zak moet houden, om mensen niet onbedoeld op de kast te jagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten