zondag 2 augustus 2015

Verschuivingen

 'Moment' nummertje 1000 komt eraan. 'Grenzen' en 'Overpeinzingen' houden elkaar op gepaste en ongeveer gelijk blijvende afstand redelijk in evenwicht. De 'Herinneringen' stokken. 'Dagdromen' en 'Schrijfsels' komen niet uit de verf. En het onderdeel 'Zwammen' loopt traag maar gestaag in op de rest.

 Ruim 2400 stukjes in dit blog. De bevlieging ontstegen. Wat Twitter net voor de 10K aan tweets is overkomen en WhatsApp verloren is nu ik in Roemenië zit, zie ik met het blog nog niet gebeuren. Zelfs het mobiel begin zijn onmisbaarheid te verliezen, zo je daarvan kunt spreken. Na de dood van Yoland bedoeld als contactmogelijkheid mocht me iets overkomen, terwijl ik ergens in mijn piere eentje zou zitten. Er staan wat spelletjes op, waar ik de meesten niet van gebruik en de rest maar zelden. Er staat wat muziek op, waar ik nauwelijks naar luister. Tv heb ik er nooit op gekeken. En het internet open ik er nauwelijks op en enkel als het niet op het tablet of de laptop kan. Eigenlijk is het jarenlang een WhatsApp doosje geweest met Evernote aantekenfunctie. En nu uitsluitend nog in gebruik als elektronisch aantekenboekje en horloge. Net iets handzamer dan de mini tablet, waar die dan weer net iets overzichtelijker is als de schrijverij Evernote ontstijgt.

 Verslavingen werken bij mij altijd maar in een begrenst tijdsbestek. Niet vooraf te overzien maar steeds weer met een voorspelbaar einde. Behalve dan het schrijven, de moestuin en vrouwen .... De 'vaste' waarden in mijn bestaan.

 Update: Èn mensen kijken met een drankje erbij ... ik zou het bijna vergeten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten