maandag 10 augustus 2015

Enerverend

 Wat een variatie. Wat een dag. Met vanalles en nog wat bezig geweest. Deels gepland, deels 'spontaan'. Nadeel is, dat de houtconstructie nog niet verfklaar is. Voordeel is, dat een hoop zaken zijn aangepakt, die al tijden bleven slepen. Zelfs de loodgieter heeft zijn gezicht laten zien.

 Veel meer ook weer niet, want hoewel hij al bijna vier weken weet, dat hij door een 50 à 60 cm dikke muur heen moet, had hij vandaag ff niet de juiste boor bij de hand. "Kan gebeuren", zullen we maar zeggen. Het geheel van de resterende koppelingen, die in het systeem ingebouwd moeten worden, zag er imposant uit. Eigenlijk kwam hij me dus ordinair 'lekker' maken. Nu zien of hij morgen werkelijk om een uur of acht aan de deur staat. Tijd voor complicaties is er morgen niet. Ik moet ergens rond tienen in de wielen en zou dan eigenlijk graag gezien hebben, dat de hele installatie lekvrij functioneert. Denk niet dat dat gaat lukken.

 Het vooruitzicht van een functionerende waterleiding laat me inmiddels bijna watertanden. Maar er was meer vandaag. Het in elkaar schuiven van de boedels is ook van start gegaan. Er zijn spullen, waar al plek voor was, er zijn spulen, waar plek voor gaat komen en er zijn spullen, die het zullen moeten stellen met een plekje op zolder. Het streven is om die vluchtroute tot het minimum te beperken en het overschot uit te delen. Ik wil als het ff kan niks van mij naar boven zien vertrekken en eigenlijk ook niks anders. Maar ja, ik beslis het nu niet meer alleen ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten