donderdag 23 juli 2015

Plaatsen

 De middag aan de toekomstige woonplek besteed. De meneer van het water laat het deze week duidelijk (weer) afweten. Maar dat terzijde. Stromend water zou wat zaken vereenvoudigen, maar is momenteel niet echt urgent. Klinkt misschien raar, maar behalve dat het tijd wordt, dat die boel eindelijk eens fatsoenlijk afgehandeld cq aangesloten wordt, is het niet meer het meest nijpende punt. Doordat je je in een onderdeel vastbijt, verlies je het zicht over het geheel.

 Het heeft kortom weer enige tijd geduurd, maar het inzicht is geland en ik ben gewoon aan de slag gegaan met wat er verder nog moet gebeuren. Dingen moeten opgeruimd. Er moet opnieuw worden geselecteerd door simpel gebrek aan ruimte. Maar dingen moeten andrzijds ook heel eenvoudig eindelijk eens op hun plek worden gezet of als het niet direct duidelijk is, moet die plek gevonden worden. Tijdrovende bezigheden, waarbij aldoende steeds weer van die kleine irritante extra klusjes opduiken. Lampen ophangen. Rekken maken. Boekenrek verstevigen. Tafel ombouwen.

 Al klussend ook steeds weer opzoek naar het juiste gereedschap danwel de passende schroef. De volgende stap dient zich aan: Het klus- en gereedschaphok! Het zijn de dingen, die anderen nauwelijks voor je kunnen doen: Zoek de plek en geef 'm vorm!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten