maandag 6 juli 2015

Frans

 Kleine leveranciers willen best graag verkopen. Mij zou het vele kilometers autobandenrubber schelen als er niet zoveel communicatie- en informatie-onduidelijkheden zouden kleven aan het kopen vanuit prospectussen (raar woord!). Na een hoop gewik, geweeg en onbevredigende antwoorden alsnog naar Sibiu gereden. Heerlijke rit heen, idem terug en tussendoor voortvarend geholpen bij de klussupermarkt, die het grootste aanbod ook daadwerkelijk op voorraad heeft. Tenminste zo leek het tot ik terug in Coves was en het spul uit het plastic haalde. Gecontroleerd was het. Of alles aanwezig was, maar het apparaat zelf bleef bij de verifcatie in z'n plastic zak zitten. Ik ga niet van kwade opzet uit, maar de knauw die er volgens in bleek te zitten, kwam toch echt niet van de rit terug.

 Retour, dus. Eerst nog gedacht het naar morgen door te schuiven, maar daar uiteindelijk van afgezien. Niet nog een extra dag aan dat ding verspillen. Wel eerst de teleurstelling cq ergernis laten wegzakken. Het is niet het soort weg dat blindlings gereden kan worden. Gelukkig werd de boel zonder problemen vervangen. Maar toch twee uur extra, 100 km, 6 liter diesel.

 Nu de boel aangesloten krijgen. Niks erbij, geen overloop/drukventiel cq terugslagklep, zelf de kabel voor de electra mag ik er zelf aanzetten. En dat met een weliswaar in 20 talen waaronder Nederlands gestelde handleiding maar desondanks onvolledig en moeilijk te begrijpen. Leuk ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten