vrijdag 3 juli 2015

Ordnung

 De nachten worden de beter, de ochtenden aarzelend vroeger en de avonden gelukkig later. Nog ff en het begint erop te lijken. Op wat? Op een leven waarin de tijd gebruikt wordt waarvoor ie bedoeld is, al is dat niks doen. Niet steeds dat wachten tot de dingen echt niet niet meer kunnen. En voortstruikelen van de ene activiteit in de andere zonder enige vorm van planning of struktuur. Ja, ik hamer door tot iets van resultaat verschijnt, waarop voortgebouwd kan worden.

 Al dat "Last minute"-gedoe is misschien leuk om je vrije tijd mee te vullen. Iets waar je makkelijk nog wat vraagtekens bij kunt zetten. Maar met de rest, het huishouden voorop werkt dat gewoon niet. En ik ga niet buurman's gek worden en een dergelijk bestaan faciliteren als achtervang. Als je kiest voor een leven met z'n tweeën en daarnaast de zorg voor derden en een soort boerenbedrijf op je neemt, heb je simpelweg wat harder dan normaal te werken. Zeker als je daarbij ook een baan in het onderwijs hebt.

 Nee, ik ben niet zo gek, maar wel gek genoeg om met zo iemand mijn leven te (willen) delen. Moet kunnen! Kan zeker weten! Maar dan wel graag enige ordening in te doene zaken. Please?!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten