donderdag 9 juli 2015

Behelpen

 Het water wil nog niet zo. Geen 3-in-1 oplossing tot op heden. Ik gooi er vandaag nog tegen aan en anders wordt het improviseren met aftapkraan, overdrukventiel en overloop. Me ook nog het hoofd gebroken over de manier, waarop de boiler opgehangen zou moeten worden, als je 'm onder het aanrecht ondersteboven zou moeten monteren en de bevestiging enkel bestaat uit twee uitstekende pinnen aan een vast te schroeven muurplaatje, waar het ding overheen geschoven moet worden??

 Ik geef toe, het kost wat van je voorstellingsvermogen. Zelfs mijn bèta-achtergrond had het ff moeilijk met het visualiseren van deze onmogelijkheid. Toch staat in de handleiding een complete tekening voor de installatie van de boiler op z'n kop als ie onder de kranen wordt opgehangen. Waarbij dan wijselijk niets te zien is mbt de bevestiging aan muur of kastwand. Is vast iets Fyra-achtigs want Italiaans design.

 Heb er toch zo'n hekel aan, dat je bij nieuw gekochte spullen moet gaan klungelen om ze geïnstalleerd te krijgen. Zoiets als een prop watten in je schoenen om ze passend te maken ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten