zaterdag 11 juli 2015

Blaten

 Inzichtelijke dag. In concreto weinig of niets gedaan. Tenminste niet qua afwerking aan het huis. Schiet niet op op die manier en dat is nou net wat de dag de inzichtelijke meerwaarde heeft meegegeven. Het verworven besef indachtig, me een uitgebreide douchebeurt gegund en de hort opgegaan. Zo deed ik dat tenslotte in mijn voormalige bestaan ook, als de boel weer eens niet wilde vlotten op de door mij gewenste wijze.

 Permanent met de stroom meegaan heeft iets verdachts. Permanent tegen de stroom ingaan heeft iets stoms. Op het gevaar af de zoveelste open deur in te trappen, zit het 'm (natuurlijk) in de juist getimede afwisseling. Weten wanneer je wat moet doen en op de juiste momenten weten om te SCHAKELEN. De wetenschap is er, nu er alleen nog iets mee doen. Hahahahaha. Het zou grappig zijn, als het niet zo in en in treurig zou zijn, dat je met dergelijke zaken op deze leeftijd nog zo loopt te klooien.

 Wil ik mezelf natuurlijk prompt bij mijn nekvel pakken, fluistert iets in mijn oor, dat ik misschien iets minder hard van stapel moet lopen tegen mezelf. De 'totale rust'-periode, die ik al aardig wat keren heb genegeerd of al bezig zijnd uit het oog ben verloren, loopt nog tot eind juli, begin augustus. En vandaag is het pas de 11e! Vakantie dan maar??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten