zondag 30 november 2014

Loos

 Gedaan wat ik me voorgenomen had. Een niet-onprettig maar zeldzame gewaarwording. Ik neem me zelden iets voor en als dan zoveel, dat het in alle redelijk nooit kan lukken en dus moeilijk te zeggen valt wanneer het nou meer en wanneer het minder gelukt is. Ik ben niet gek tenslotte. Maar de druk, om de lat alsmaar buiten mijn bereik te houden, laat een beetje na. Misschien trap ik wel met mijn weinig platte poten pontifical in een val. Ik zie de beer zich al een bult lachen. De vraag is, of hij de laatste is, die lacht. Voor de rest is het 'm gegund. Mensen zijn sukkels en als dierenwereld zijnde zou ik permanent in een deuk liggen ipv weerloos naar hun pijpen dansen.

 Maar goed, dat is niet aan mij. Vooralsnog verkeer ik aan de kant van de sukkels. Heb een goed gevoel, omdat ik me vanmorgen wat bedacht heb en vanavond blijkt, dat ik het bedachte netjes heb afgehandeld. Hoi, hiep hoi. Je mag door, hoeft niet langs start en krijgt 200 waardepunten als beloning. In te wisselen voor 31/12 muv koopavonden en koopzondagen, niet van toepassing op aanbiedingen, niet te gebruiken in combinatie met andere actieszegels, enkel onderling cumulatief tot een maximum van 400 en van toepassing op bestedingen vanaf 915 euro excl. BTW.

 Precies, niet -onprettig, maar heb je er verder wat aan? Nee. Is het erg dat het gebeurd is? Nee. Schiet je er iets mee op? Geen idee. Had het ook morgen gekund? Makkelijk. Wat ga ik nou morgen doen met de extra tijd? Geen idee. Nuttig besteden? Ongetwijfeld. Waarom? Geen idee. Misschien voor een niet-onprettige gevoelservaring?? O ja, natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten