dinsdag 4 november 2014

Rioleren

 Ooooo ....... Aannemers zijn per saldo al een ramp en dan nog eentje treffen met een minderwaardigheidscomplex. Beste man, meer dan goed mens maar krijg al die beste bedoelingen maar eens in de gewenste richting omgeherstructureerd. Kritiek moet ingepakt overgebracht worden. Wensen eigenlijk ondergeschikt gemaakt worden aan het geleverde werk. En dan nu ook nog de situatie, dat hij iets moet afmaken wat grotendeels door een ander is aangelegd. Een ander die overduidelijk niet op de sympathie van de aannemer kan rekenen. Iets met opleiding en (vermeende) meerderwaardigheid, als ik het goed begrijp. Grrrrrrr, ik wil gewoon een fatsoenlijke septictank. Graag. Als het kan en niet te veel gevraagd is.

 Discussies over lengte, breed en hoogte, dat inhoud niet alles is maar ook diepte van belang is. Dat je in een tank met communicerende parten niet de uitgang lager kunt leggen dan de inlaat ..... We zitten er weer helemaal in. Had me een ander soortige dag voorgesteld. Maar goed, die tent daar achter moet ook eens af en zoals het er naar uitziet binnen niet zo al te lange tijd meer ook.

 Een WA-dscussie zoals ik er al vele heb mogen meemaken. Het blijft niet bij één draad. Er wordt vanalles aangehaald èn door elkaar gehaald en ergens ben ik dan het spoor bijster. Graag terug dus ...... en dan is het ineens stil. Nu ben ik benieuwd of hij werkelijk zo stom is om verder te gaan met wat hij zich in zijn hoofd heeft gezet..... Ik hoop voor hem van niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten