zondag 30 november 2014

Tipje ...

 Weer een aarzelende stap in een richting die in feite vastgelegd is, maar nog steed slechts met terughoudendheid door mij voor waar aangenomen wordt. Mensen uitnodigen voor een feest, waarvan je zelf nauwelijks kunt geloven dat het gaat gebeuren, is op z'n zachts gezegd een wat dubbele bezigheid. Maar goed, wachten tot twee dagen van te voren heeft weer zo z'n praktische nadelen en niet alleen voor de genodigden die dik 2000 km moet reizen.

 De plek is al een half jaar geleden vastgelegd. En op dat moment denk je "Oooooo, tijd zat!" Sindsdien is die zee van ruimte schrikbarend snel gekropen. Over exact zes maanden is het spektakel net van start gegaan. Over een uur stromen uit heel Roemenië en ook uit westelijkere delen van Europa mensen de zaal in en die verwachten eten, drank, muziek, entertainment, gezelligheid, decoratie en een hartelijke ontvangst.

 Maar eerst moeten ze natuurlijk weet hebben van het gebeuren, ertoe uitgenodigd worden en die uitnodiging bevestigen. Waarna definitief spijkers met koppen kunnen worden geslagen. Ik ga me niet vervelen de komende 6 maanden. Dat is een ding dat zeker is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten