zondag 30 november 2014

Statisch

 De maand loopt teneinde. Gelukkig geen recorden voor het moment, behalve het doorlopend aangroeiende totaal. De achthonderd in het zicht en die gaan we dit jaar halen ook. Op m'n sloffen. In één jaar de beide voorafgaande jaren overtreffen gaat niet gebeuren. Is ook nooit de bedoeling geweest. Het is, dat ik zie hoe dicht het bij elkaar ligt. Een mooi rond einde behoort wel tot de mogelijkheden. We gaan het zien. Geen targets op mijn bordje.

 Bezoek(st)ers van de afgelopen maand: Frankrijk (316) en dat ben ik slecht zeer ten dele. Zo ingenomen met mezelf ben ik nou ook weer niet. Polen (108), het voormalige Duitsland volgens mij. Nederland (95), kon beter, lijkt me zo. Verenigde Staten (79), stugge feed-achtervolging. Roemenië (64), in de vertaling. En voor de mondiale couleur locale: Zuid-Afrika (4), België (2), Duitsland (2), China (1) en het Verenigd Koninkrijk (1).

 Blijft leuk, getallen. Veel zegt het niet. Voor mij is het inmiddels een soort bekendenkring geworden met af en toe nieuwe nieuwsgierigen, vaak in de vorm van toevallige passanten, die soms voor tientallen pagina's blijven hangen. Dagen met 0 hits zijn dagen, die bijna triest aanvoelen. Oorzaak natuurlijk de ontbrekende stukjes. Dan voelt het aan alsof ik 'leveren'. Verder weet ik mijn relatieve anonimiteit ten zeerste te waarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten