dinsdag 11 november 2014

Inzichtelijk

 Een kleine 300 km door mijn directe omgeving heen geslingerd over klein, kleiner en kleinste wegen. Prachtig! De omgeving. Het rijden. En de langzaam terugkerende innerlijke rust. Laat dit de laatste keer zijn, dat het de komende 4-5 maanden nodig is. Iedereen in mijn directe omgeving is bij deze gewaarschuwd. De volgende keer rollen koppen. Overdrachtelijk weliswaar, maar ik ga dan geen moeite meer doen om ergens begrip voor op de brengen. Dan is het een snelle haal en het probleem is opgelost.

 Kun je wel door lieflijk bosrijke landschappen rijden met heuvelachtige vergezichten, waar prachtig bruine koeien grazen in smakelijk groene weiden en dorpen, waar de tijd aan voorbij lijkt te zijn gegaan, verborgen liggen in door kabbelende beken doorsneden dalen .... vergevingsgezindheid kun je ook overdrijven. Geen zin om als buurman's gek de geschiedenis in te gaan. Nu heb ik schijt aan geschiedenis, maar desondanks gaat me dit niet overkomen. Niet in een mogelijke verkoop èn niet in de vormgeving van mijn nieuwe huis.

 Morgen gaat Frankrijk weer aan de slag na van een lang weekend genoten te hebben dankzij de Ie WO. Het einde daarvan, bedoel ik dan. Dan is iedereen weer bereikbaar en kan ik hier weer verder met wat gedaan moet worden aan officieel gezeur.......... en daar heb ik meer dan genoeg gezeik mee aan mijn kop. Dus verder graag simpel, zonder complicaties, die geen ander nut dienen dan de veren in verkeerde konten..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten