zondag 9 november 2014

LLL

...... de rest van de dag redelijk ongeschonden doorgekomen. Geen nieuwe wereldomvattende denksystemen opgezet noch onder de laatst denkbare steen weggekropen. Ergens er tussen in. 'Normaal' dus.Wat iedereen zich daar ook onder mag voorstellen. Het wil nogal eens afwijken van elkaar, mijn normaal en andermans of -vrouws normaliteit.

 Kijk, daar gaan we weer. Niet doen. Koetjes en kalfjes graag. In receptvorm als het kan, maar knuffelbaar is ook ok. Verhaaltjes voor het slapen gaan, die net interessant genoeg zijn om me nog een paar uur wakker te houden. Niks spannends, geen horror aub. Bij voorkeur kabbelende beekjes met geluid, in bloei staande voorjaarsweiden, zoemende insecten (maar niet overdreven veel), in de wind opwaaiende witte zomerjurken, iets met kleurrijke vliegers in de verte, een regenboog mag ook al neigt dat snel naar kitsch, een royaal schijnende zon, pittige etensgeuren, een picknick arrangement onder een schaduw spenderende eik en nog zo wat van die dingetjes. Alles leuk, lief en lekker.

 Zal er straks mijn gedachten in laten verzeilen, als ik vannuit de douche, via de handdoek in het schoon gedekte bed schuif. Alleen het idee laat me al bijna de trap op rennen. Krijg spontane geeuwneigingen. Verder maar niks invullen, dat kan straks alleen maar weer tegenvallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten