dinsdag 25 november 2014

Ritje

 Het was een special ommetje. Aankomen in Frankrijk en op de A1 naar het noorden ipv in zuidelijke richting was al anders dan anders. Het feest zat 'm echter ergens anders. De hele rit, eerst naar Amsterdam en een dag later retour zuiden zat vol met wonderlijke en leuke cijfercombinaties. Meestal moet je alert op dat soort momenten zijn. Deze keer rolden ze bijna over elkaar aan me voorbij.

 Ergens moet je het al geregistreerd hebben, want hoe toevallig is het toeval, dat je precies bij 110011 op je kilometerteller kijkt? En bij 110022 weer. Daarna een paar gemist, maar 110055, 110066, 110077 passeerden als op afspraak. Leuk, aardig en daarna zakte het weer weg.

 De weg eiste de aandacht. Zeker in Nederland. Hutje - mudje en dat op zondag aan het begin van de middag. De mogelijkheid van 120 was leuk, maar in praktijk niet haalbaar, zoals altijd weer. Lachen was de A1 van Utrecht naar Amsterdam. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en mijn vierwieler kent een limietfunctie. Piece of cake dus, maar de belachelijkheid ten top. Vijf banen breed spatte de overbodige snelheidsbeperking van het asfalt af. Daarna een stad in die je alleen te voet vanaf het Centraal kent, veelst te dure slaapplek, doen wat gedaan moest worden en terug de snelweg op ......ergens rond Parijs: 111111. Prachtig toch!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten