vrijdag 28 november 2014

Vrij(e)dag

 Fatsoenlijk geslapen en wel, let wel, tata !! een half uur eerder mijn nest uit! Dit is de aanvang van een nieuwe priode van leven mijn! Pfffffffffff ......... Dat was de energie voor vandaag, morgen zien we verder. Een beetje overdreven, maar niet geheel bezijden de waarheid. Maakt het wat uit? Nee, natuurlijk niet. Is meer regel dan uitzondering. Èn, zoals bekend, je went aan alles. Zolang er leven is, wen je er aan. De ene keer wat sneller dan de andere keer, maar toch.

 Zou verdulleme schrikken zijn als nu werkelijk alles van het befaamde leie dakje zou gaan. Gelukkig is dat niet zo. Zonder schuren en wringen zou ik me ontheemd voelen. Bovendien hou ik niet van veranderingen en zeker niet van die die alles op z'n kop zetten. Laat ik daar nou desalniettemin jaren naar verlangen en in theorie er zelfs druk mee bezig zijn. Bij dat theoretische kun je zelfs vraagtekens stellen. Die aannemer is toch helaas meer dan een verzinsel. ..... En als je het over de duivel hebt, komt de eerste foto voor vandaag binnen.

 Waarom kan verandering niet zonder veranderen? Een ander leven zonder iets over hoop te gooien? Soort van modulair. Verwijderen wat niet meer werkt of ongewenst is en de vervanging cq. aanvulling simpeltjes bijklikken. Het is zittend willen hollen. Aan de ene kant ontbreekt de gewenste snelheid, anderzijds heb ik moeite met het (ver-)vangen van de juiste beelden. De stroom stokt voor de afwisseling weer een keer voor ik de kans heb gehad aan de hernieuwde versnellingen te wennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten