vrijdag 14 november 2014

Papierwerk

 Beroerde nacht. Beroerd wakker geworden. Wat zal het voor dag geven? Enige externe medewerking was leuk geweest. Nu maar zien hoe ik het allemaal uit mezelf krijg getrokken. Drukke dag. Diverse ongewenste bezigheden en vooral teveel om het fatsoenlijk voor elkaar te krijgen. Maar het moèt, dus dan moet het maar.

 Moeër dan toen ik gisteren naar bed ging. Hoofdpijn .... iets dat me maar zelden gegund is, en opgejaagd, wat meer regel dan uitzondering is.

 Afmaken waaraan ik gisteren ten koste van een hoop energie ben begonnen tussen de afspraken buitenshuis door. Ordenen van de administratie van zo'n 6-7 maanden. Verbazingwekkend hoe consequent en volhardend alles in mij zich tegen iets blijft verzetten, waar ik geeneens een hekel aan heb. Ok, ik ben er slordig in. Maar mapjes vullen en opbergen ruimt heerlijk op. Desondanks begin van de avond gesloopt. Een Ironman op mijn knieën in de achteruit. Of dat dan weer automatisch tot een dergelijk beroerde nacht moet leiden??? Daar zijn de geleerden het niet over eens. Maar goed, afmaken dus. De leuke binnenkomer voor vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten