maandag 3 november 2014

Armslag

 Maandag. Een mooie dag om de rommel van het weekeinde aan de kant te werken en de week op de rails te zetten. Een tussenweek gaat het worden .... of niet. Laat ik vooral dat "... of niet." niet uit het oog verliezen. Teleurstellingen komen voorbereid al hard genoeg aan. Geen zin om me door een rechtse (of linkse) hoek de touwen in te laten werken, zonder dat ik het zie aankomen. Graag de gelegenheid om te gaan liggen, voordat het moment van vallen aanbreekt.

 Dit in mijn achterhoofd en het kwakkelige weer buiten maakt dat het poetsen, ruimen en inventariseren gaat worden. Het "... of niet." zal die activiteiten met enige terughoudendheid over de bühne laten gaan. Op zich niet verkeerd want er zal de nodige reflectie aan te pas komen. Rechts, links. Mee, weg. En als ik dat nou zo leuk had gevonden om te doen, was het allang gebeurd geweest. Dus .... Precies ....

 Idealiter zou ik nu een muziekje opzetten, een fles opentrekken, een uit 1999, de eerste slok over mijn tong laten walsen en bedenken, waar ik de volgende poging ga doen om de boel aan het rollen te krijgen. Hoe werkt dat met een glaasje water? We gaan het zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten