woensdag 26 november 2014

Transport(eren)

 De gevallen zitten je op de weg voornamelijk in de weg en als je er dan eens gebruik van maakt, gaat het nog mis ook. Aan de hand van het adres worden de kosten bepaald en je zou denken ook de aflevering geregeld. Tomtom hier, tomtom daar, niet meer denken, geen geografisch inzicht noodzakelijk. Er wordt tegen je aan geluld en het enige wat je hoeft te doen, is de opdrachten zo schaapachtig mogelijk op te volgen. Kan niet mis, zou je zeggen.

 Blijkt dus wel te kunnen en dat ondanks een overduidelijke beschrijving, die ik al had bijgevoegd èn ik gisteren nog een keer persoonlijk heb overgebracht. En niks moeilijks met "voorbij de derde boom links en bij de kudde schapen nog maar eens vragen". Nee, meer een kwestie van in Amsterdam staan en naar de Dom in Utrecht moeten. Dat zou een marsmannetje nog lukken.

 Vervelende bijkomstigheid is, dat het transport in Nederland inmiddels als afgeleverd in de boeken staat, maar ter plekke nog niks is aangekomen. Nu ben ik in normale dagelijkse omstandigheden al niet vol vertrouwen in de mensheid met uitzondering van mezelf, dus dit wekt geen greintje enthousiasme in me op. Het imago van de uithoek probeer ik maar zoveel mogelijk buiten beschouwing te laten. Vooralsnog gaat het mis in de communicatie en feedback, niet de sterkste kant van de volksaard, behalve dan als er geroddeld kan worden. Maar dat lijkt me weer meer een dorpsprobleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten